oh
nek si ti nama dosla nazad ,a i oko pustila malo da dise
ne rece ti nama jesil zadovoljna sa izvjestajem
prekozadovoljna sam
izvjestaj broj dva.
( i nemoj vise tako cesto da ides)
prvo cu da ti se pozalim da je Misko pojela Peru, prvo ona prica kako je sendvic bio ukusan, svjez i cak govorio i onda je skuzim da je Misko pojela ne sendvic, nego nasega Peru. A da, ne znam jesi li bila kad je Pero otvorio svoju birtiju, u njoj bilo super, tekile bilo koliko hoces, sad kad Pere neam vise ( Misko ja tek sad pocinjem kuziti sta si uradila
) i birtija je u mraku..
a da, Buki je nasao neku curu, vidjet ces i sama ako te ne bude sramota procitati ko sto je nas bilo..
.. Joj , najvaznije zaboravi!
Sad kad se vratis s puta, mi se spremamo na novi put- tako da znas sta te ceka, oa ti pozuri nazad
.
Bodul se zali da su ga neke cure obladale, samo mu jadnicku dolaze bez termina, ali je on toliko dobar i fer da ih krije,pa jos nismo uspjele saznati koje su to bile a gje si ti, da nisi ti bila
, kamilice crna kamilice
a, ne nisi , ti si fina i ti bi nama rekla jel da
Susi se udala i sad je jos zanimljivija i jos bolja nego prije tako da je sad ovdje kod nas jos ljepse nego sto je bilo samo nam ti falis i dogovorile smo se da ti vise ne smijes nikuda ici. suspenzija godisnjeg odmora. opiceni je i dalje vrijedan i pise, jedino sto cim neko spomene cascenje picem , on odmah nestane
al treba razumjeti jer kod njega je baustela jos uvijek, pa eto.. vesela kupuje ili trazi stan, pa ce nas valjda pozvati na otvor stana i tom se nadamo i takooo... haj vracaj se sto prije kozo jedna mala
-kako sad ovo?
-tamo mi se izvinjavas za lazne optuzbe a ovdje me okrivljujes?
-Pero bolje da nisi uskrsnija
-Kamilice ako vidis Oko reci mu da cu mu sagradit kokosinjac i da njegovim kokama nece bit konkurenta.
-a reci mu i ovo:kupit cu aparat za jaja.Tako da mi se jadan ne treba vise po noci dizat kad ga uzrujavaju zbog jaja.Kako kome frkne nek ubaci zeton i uzme sta mu treba te izvuce jaja.
-a reci mu da sam mislila i na to da ce aparat za jaja bit spojen direktno s kokosinjcem uz pomoc neke elektricne trake.Tj trake koju pokrece rotor i izvlaci jaja ispod kokosa da bi on kao nas najbolji kokorator uziva.
-i kazi mu da mi fali malo
Kamilica, sama vidis da su Miskec i Nelly jos uvijek opicene.
Nego, Nelly je potrosila svu kavu iz skladista a Miskec je zato sada ganja metlom po cijelom forumu. Cak je i mene jednom pogodila, a ja ni kriva ni duzna.
Zato je Nelly Miskecu podvalila Peru, a Miskec nije znala kaj papa ( bar tako kaze). Ali, izgleda da to ipak nije bio nas Pero, jer sam vidla nekaj malo zuto u skladistu. Aliiii psssst, Miskec jos uvijek misli da je Peru popapala.....
I tako se one ovdje po forumu ganjaju a mi moramo pazit da nas metla ne pogodi. Eto, trenunto je jako brutalno ovdje....
milice potpisi da si procitala izvjestaj
kamilica
a di su ostali izvjestaji ? nekak mi je malo dogadjaja i traceva
Zitat von kamilica
kamilica a di su ostali izvjestaji ? nekak mi je malo dogadjaja i traceva
izbljedili toliko da se vise ni procitati ne mogu ..toliko dugo nisi bila
treba sad sve ponovo pisati
-sad ce i oko da se vrati
-znam da nece kad mu ti ne dopustas
ima li sto novo ?!
Zitat von Kamilica
ima li sto novo ?!