-imat ces i ti silo necista.Budi strpljiva.
-o tome smo pricale ja i elle.
-imat ces i ti silo necista.Budi strpljiva.
Zitat von Misko
-imat ces i ti silo necista.Budi strpljiva.![]()
![]()
nestrpljiva sam
-e pa necu ti ga ja stavit tom brzinom s kojom si ga ti skinula Opicenome.
Na goste
A bas am lijepo spavao
opet radno vrijeme
jucer sam radila do iza ponoci, da bih jutros opet ustala u 5 i stigla na posao u 6 i bila na poslu sve do 21h...
bar sutra ne ranim
i sto je najgore sad ne mogu zaspat uopste, a i gdje cu gledam utakmicu
misko, nemoj mi slucajno rec da se sjetim kako mi je bilo bez posla
-kakvo ti je to radno vrime?
-si ti placena za to sve?
misko, placena sam za svojih 9 sati radnih, a ovo ostalo je gratis
- aha...
-bit ce bolje
moje susjede koji su lijeni ugurati aute u garaze
nikad pred kucom mjesta, cijela ulica zatrpana njihovim autima, otac, majka, sin, kcer, motor, prikolica
-a koliko tebi to triba misto za uparkirat biciklo?
puno
pogotovo ako moram rikverc uparkiravati
-slujaj ovo
-jenom sam spominjala novog susjeda ovdje i o njemu je rijec.
-covik uselija i nakon prvog miseca vec mu gazda kuce izvadija stvari iz stana i zakljuca ih u podrum zato sta gospodin ne placa postanarinu.Dok je vadija stvari iz stana nadje ti on oruzje i neke reptile u stanu.Nazove kripo i ovi ti traze doticnoga.
-kripu je poznat al ne mogu mu nista
-nema gospodin trenutno auta da bi na njegovo misto parkira neki njegov prijatelj koji zivi dvi tri kuce dalje.
-ok je to ako on placa stan.On onda ima pravo na to parkno misto i nije nicije da se tu mjesa dal on parkira il netko njegov.al on ne placa stan,prijatelj zauzima mjesto a ja parkiram na ulici uz ogradu gdje je zabranjeno parkiranje.
-nema pravde neke.
-ja bi platila to misto da je moje al jebi ga otaj gazda te kuce ne moze to nikome iznajmit zbog boljeg iznamljivanja stana s parknim mistom.
-ako ja tamo parkiram mogla bi izgubit i ovo misto na kojem parkiram.do sad je uvijek sve bilo ok.Parkiraju jos troje na tom mistu.
-ono zelim rec da svi imaju neke garaze i misto za parkiranje la su toliko prokleti i za inat drugima svi parkiraju po cesti samo da bi drugima naudili.
-ponekad dojedm kuci pa nema nigdje mista osim na ulici ispod.
-kojeg vraga uopce imaju one garaze i parkna mista pred kucom?
-i koji klinac ovaj susjed koji ne placa stan ima veca prava nego netko tko ide radit i placa sve u odredjenom roku?
-cujem da u stanu u kojem je zivija s zenmom i petero dice vec dvije godine nije platija stanarinu a dobiva od socijalnog novac da plati.Pa di tu ima pameti?
-imaju tri velika psa,par macaka,koze,ovce i ko zna sta sve vec ne.Nitko nista ne placa a zivu na racun drzave???
-policija kaze izlazi aonda dodje sud i kaze:NE.To se ne moze.Onda bi oni bili beskucnici i tako taj sad kreten sad ide istim putem po isteom sistemu u ovom novom stanu.
-Taj gazda kuce ga je pokusa izbacit al on ga je sa sudom pritisnija i ovaj ga nema prava izbacit.
-hebem ti zemlju di gazda ne mozes bit ni u svojoj kuci.
-zasto mu se nebi barem moglo zabranit to prijateljovo parkiranje ako vec ne placa?
-ja navijam za to jer njima kad im se prne tj. tom prijatelju onda on na moje parkno misto stavi neka drva pa ja ne mogu parkirat tamo.
-eto ti drzave
-a zasto onda ostatak svita mora ic radit i placat?
ma ovo je kod mene parkbucht
normalna, za sve ko zivi i ne zivi
al ulica kratka
-i za nas je normala al sta je previse previse je.Svatko svakog nemerita i onda da naudi parkiraju namjerno svugdje.
-moja ulica ti je slijepa ulica. Nije ti to veliko.to je kaos od ulice.Uzbrdice,nizbrdice
-kartastrofa