Zitat von kamilica
Koja prava imaju i koje duznosti? Evo i Janica Kostelic je nasrnula na dvije novinarke koje su je zeljele slikati s novim deckom, time se pridruzila Slavenu Bilicu i jos nekim celebritijima koji su vec napali novinare.
Kakvo je tvoje misljenje o tome ? Imaju li celebovi pravo na intimu ?
-to sta je Janica nasrnila na novinare je meni maloumno i smjesno.Pa ako ima malo soli u glavi onda je to mogla i ocekivat.
-ja opeta ponavljam da su javne osobe javne osobe.Imaju i one pravo na svoju intimu al njihova intima nije tajna kao nasa.njihova intima je javna.Oni sami svoju intimu djelu s javnoscu i onda kad im pukne film vicu i pljucaju po novinarima a zaboravili su kad su ti isti novinari pisali o njima u vrhuncu njihove slave i sjaja.
-svi ti javni znaju da im je zivot takav al eto i oni imaju osjecaje pa im samo ponekad pukne film i najradije bi da ih svi ostave na miru i pozalu sta su ikad postali javnom osobom.
-a sad sta novinari iznosu prljavo rublje od gospode je vec kriva ova pompa oko medija i svijet koji je gladan traca.
-svijet koji je zeljan vidjet nekog tko je lijep,uspjesan i bogat,u govnima i u ruznom izdanju.To hrani tisuce sitnih dusa pa do velikih.Svatko voli trac.
-zvjezde bi volile da ih se prikaziva samo zvjezdama al nije zlato sve sta sja pa tako ne sjaju ni oni uvijek.Hebat ga,takav je zivot.
-i mi volimo pruzat svijetu samo lijepu sliku o sebi mada znamo da nije uvijek tako lijepa.
-ma da nije novinara nebi se znalao za nikoga