dumbo,
mislim da se može bar djelomično prepoznati po nekoliko prepoznatljivih detalja
zloće sakrivaju svoje pravo lice, zato se puno, puno šminkaju, na licu makeupa kao da ga je neki bauštelac špahtlom nanio
šalim se, šminka ne mora značit ništa
nego, dosta njih skriva svoje pravo lice pa su slatke, mile,medene, onako sušta suprotnost od njihova pravoga karaktera
i glasić im je neprirodan, kad mi neka dođe pa sa tri oktave povišenim glasom počne umiljato presti crnu vunicu,
meni u glavi počnu zvonit sva zvona na alarm
i ledeni osmijeh, još jedan znak zloće
iz aviona se vidi kad se netko od srca i iskreno nasmije, ali ovaj osmijeh ledene kraljice, prođu me trnci po leđima
laž i muljaža im je jedno od glavnih oružja, no kad se (kak si ona misli da je ljukava kao ljisica) rašire zjenice pa budu kao felge od 20 i neš cola...
uf...misli da me smuljala i preveslala, a ne kuži da ja nju kužim kak me farba
i ak joj skrešeš u facu..stara nemoj me muljat...njen glasić skoči opet za tri oktave : me ne bi ja , ja sam fina ne bi ja nikad bla bla bla
ja tu postajem jako oprezna, distanciram se i čudim se kao pura glisti do kuda je žemska spremna ići i koje granice nekog "normalnog" ljudskog ponašanja je spremna prekoračiti slonovskim korakom
ne mislim na sitne pakosti i drskosti, aroganciju , iako i to može duboko povrijediti ako se često događa, ali onak odmahneš rukom...hebeš budalu blesavu
mislim na stvari koje zadiru u obiteljski, poslovni život, nečiju intimu
nameće mi se zaključak da je najčešće u pitanju zavist i ljubomora
ili ?